Λίγα λόγια για εμάς…

Ηταν πριν από 47 χρόνια όταν ο κος Γιάννης Πλατάκης ξεκίνησε τα πρώτα δειλά βήματά του στο χώρο της ζαχαροπλαστικής . 13 χρόνια αργότερα , το 1979 , κάνει το όνειρό του πραγματικότητα ανοίγοντας το δικό του εργαστήριο και μαγαζί ζαχαροπλαστικής. Οι γνώσεις του, οι εμπειρίες του, οι πατροπαράδοτες συνταγές με αγνά πάντα υλικά μα πάνω από όλα το μεράκι του, τον έκαναν να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί στο χώρο αλλά και στις γευστικές επιλογές των πελατών.

platakis_exterior

Εδώ και λίγα χρόνια την σκυτάλη της επιχείρησης κρατά ο γιος του, ο Μιχάλης Πλατάκης, ο οποίος με γνώμονα τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει συνεχίζει και εξελίσσει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Δατηρώντας απαράμιλλη την ποιότητα των προϊόντων και λαμβάνοντας συνεχώς νέες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο , το αρτοζαχαροπλαστείο Πλατάκης είναι διαθέσιμο να σας προσφέρει πρωτότυπες δημιουργίες.

Καταφέρνουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, γλυκαίνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές σας και κάνοντάς τες να ξεχωρίζουν , με πρωτοποριακά σχέδια σε τούρτες και γλυκά, με το συντριβάνι σοκολάτας αλλά και το ποδήλατο παγωτού.

Στο ανανεωμένο μας κατάστημα θα βρείτε καθημερινά ολόφρεσκα προϊόντα δικής μας παραγωγής, μέσα από μια πλούσια ποικιλία άρτου, γλυκού και παγωτού. Η ασυναγώνιστη ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση συνεχίζουν να είναι το πρώτο μας μέλημα